Nialaya

Nialaya werd opgericht door de Deense ontwerper Jannik Olander. Het bedrijf is gevestigd in Los Angeles met kantoren in New York en Kopenhagen, maar de edelstenen en half-edelstenen, parels, leer en materialen in de collectie zijn uitgekozen door de ontwerper op zijn reizen rond de wereld.

Met een carrière bij Ralph Lauren en Tommy Hilfiger, heeft de inheemse Deense Viking altijd al een passie voor stijl en luxe gehad, maar zijn vele reizen naar het Verre Oosten hebben zijn eclectische en uiteenlopende smaak ontwikkeld. Bali, Thailand en India zijn favoriete bestemmingen van de ontwerper geworden voor het verzamelen van inspiratie, het verkrijgen van inzicht, waardoor een verjongend nieuw sieraad tot leven komt.

De energie, het charisma en textuur van elke steen leiden de geboorte van de nieuwe collectie in. Elke steen heeft helende krachten en kan de eigen energie van de drager versterken en verhogen.

Na voltooiing wordt elk stuk zorgvuldig gereinigd met zuiverende salie om alle storende energieën van de stenen te verwijderen.

Het reinigingsproces versterkt de natuurlijke kracht van de stenen en helpt elk sieraad beter te communiceren met zijn toekomstige eigenaar. Nialaya heeft een spirituele boodschap voor hen die op zoek zijn naar hun eigen waarheid.
Elk sieraad wordt zorgvuldig met de hand aan elkaar geregen, om ervoor te zorgen dat de energie van de stenen de drager in zijn of haar dromen ondersteunt.